Почетна > Ексклузивно

Успешна заедничка турнеја на македонскиот виртуоз Димитар Митровски со оркестарот на Бобан и Марко Марковиќ…

///
Comments are Off
Добриот глас надалеку се слуша…добриот инструмент ги буди сетилата на секој од нас…добриот инструменталиста секогаш знае како да ја освои публиката. Освен...
Прочитај повеќе
1 2 3 7