Балкан

Ексклузивно

Успешна заедничка турнеја на македонскиот виртуоз Димитар Митровски со оркестарот на Бобан и Марко Марковиќ…

///
Comments are Off
Добриот глас надалеку се слуша…добриот инструмент ги буди сетилата на секој од нас…добриот инструменталиста секогаш знае како да ја освои публиката. Освен вродениот талент потребни...
Прочитај повеќе

Ики Ирфан – Сиднеј со нова љубовна песна по мерак на легендарниот Мухарем Сербезовски…

///
Comments are Off
Од далечна и секогаш музички расположена Австралија, ни доаѓа нов љубовен хит кој со сигурност ќе им се допадне на многумина веднаш по првото слушање....
Прочитај повеќе

Александар Ицов со промоција на новото оро “Михаелина игра”…

///
Comments are Off
Разиграно и весело како детска игра, испреплетено од звуците на хармониката и кларинетот, само за вистинските љубители на инструменталната музика и вештите играорци кои ќе...
Прочитај повеќе

Влатко Ѓорѓиев со промоција на своето првенче наречено “Катлановска четворка”…

///
Comments are Off
Кога на едно место ќе се сплотат инструментите на ученикот и учителот, тогаш е јасно зошто секојдневно имаме се повеќе талентирани млади луѓе. Желбата и...
Прочитај повеќе