Почетна > Македонија (Page 3)

ТРАДИЦИОНАЛЕН МАКЕДОНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ХРАНАТА – FOOTSCRAY 2022

///
Comments are Off
Традицијата не згаснува, само продолжува!  Македонската организација на Заедницата MACO со голема радост соопштува и ги известува сите слушатели дека на 30 октомври 2022  ќе го одржи најголемиот...
Прочитај повеќе