Балкан

Ексклузивно

“Велигденска седенка”- празнично шоу на Елена Јовческа…

///
Comments are Off
Има ли поубаво празнување од она заедно со звуците на македонската песна, младешка убавина “закитена” со македонската традиционална облека, прекрасен амбиент и атмосфера која “поткрева”....
Прочитај повеќе