Day

November 2, 2020

“Дестанова ризница” – посебно оро на посебниот Џељо Дестановски…

///
Comments are Off
Убаво, “ќеифски”, колоритно, разиграно, позитивно…нашиот најпознат зурлаџија Џељо Дестановски викендов го промовираше своето ново оро “Дестанова ризница”. По првото негово преслушување веднаш...
Прочитај повеќе