By

Milena

Писмо од виртуозот на хармоника Златко Миладиноски, кое треба да го прочита секој музичар!

///
Comments are Off
Деновиве бевме сведоци дека поголемиот дел од музичарите во нашата земја се обединија и преку протест пред Владата на Република Македонија извршија...
Прочитај повеќе