Day

April 27, 2022

“Река газит малој моме” – нов живописен видео запис на Елена Андоновска…

///
Comments are Off
Кога патот ќе ти го трасираат “великите” песнопојци, амбасадорите и доајени на македонската народна песна, тогаш тежината да го продолжиш нивното творештво...
Прочитај повеќе