Day

September 1, 2020

Фестивал на народни инструменти и песни “Пеце Атанасовски” – традиција која не смее да згасне…

///
Comments are Off
Кога во 1973 година нашиот најпознат гајдаџија Пеце Атанасовски го основал “Долненскиот фестивал”, го направил тоа со претчувство дека младите ќе ги...
Прочитај повеќе