Почетна > Македонија > Наскоро од Адријана Aцевска….

Наскоро од Адријана Aцевска….

///
Comments are Off

Деновиве полека се привршуваат финесите околу изработката на новиот видео запис за песната “Крај” на нашата фолк пејачка Адријана Ацевска. Идејата за впечатлив и несекојдневен спот ни ја носи самата таа, а во неговата реализација учествуваше “Арт студио” – продукција. Зад текстот и музиката за баладата “Крај” се потпишува нејзиниот музички пријател Борче Бока Димитров (“Рафинерија”), а аранжманот го изработи Дејан  Момировски.

НАСКОРО…нешто ново, поинакво, впечатливо, со допир на срцето….

Премиера на новиот видео запис на Адријана Ацевска на BalkanMusicTv…

Loading…

Posted by Adrijana Keš on Saturday, 4 April 2020