Почетна > Македонија > “Музичко Срце” во македонскиот православен центар во Џилонг, забава која не се пропушта

“Музичко Срце” во македонскиот православен центар во Џилонг, забава која не се пропушта

///
Comments are Off

Даниела Вучиќ, Кристина Бела, Јошка и Горан Пупунчевски се уметниците кои на 19 ноември оваа година ќе се погрижат забавата во македонскиот православен центар во Џилонг да остане запаметена. Настанот е во организација на “Музичко срце”.
Ова е првиот настан од претстојната турнеја на македонски пејачи низ Австралија и сме сигурни дека достојно ќе ја отвори сезоната настапи кои претстојат.
Не заборавајте да бидете дел од журката на годината!
Присуството е задолжително, а ние посакуваме успешна сезона.