Среќни Велигденски Празници!

Балкан мјузик телевизија Ви ги честита Велигденските Празници. Ви посакуваме многу здравје, среќа и што повеќе музика во Вашиот живот. Се надеваме дека ќе Ви помогнеме во расположението со нашата програма.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157112781707789&id=684782788&sfnsn=mo