Балкан Топ 10 на Балкан Мјузик Тв!

Почитувани пријатели и следбеници на нашата телевизија, од денес, премиерно во 17 и 30 часот како, и секоја наредна недела, ќе бидете во можност да уживате со нашата нова емисија Балкан Топ 10.

Целта на оваа емисија е за промена, да направиме еден добар избор на Балканска музика, на авторската песна, вклучувајки ја  македонската, бугарската, српската, турската, босанската, грчката… и на некој начин да Ви ги доловиме различностите на сите музички стилови на балканот и популаризираме новитети кои произлегуваат од овие земји.

И Вие моожете и да бидете дел од топ листата со гласање на нашата веб страна    http://balkanmusic.tv/folk-top-10/, како и со Ваши предлози на фб фан  страната https://www.facebook.com/balkanmusic.tv/   .

Репризите на Балкан Топ 10 можете да ги гледате секоја Среда во 15 и 30 часот и секоја Сабота од 10:00