Близок пријател на Тања Савиќ,открива…

 

Српската пејачка Тања Савиќ со своите нови хитови и милионски прегледи,повторно се најде во центарот на музичката јавност.Последните години таа ја запостави својата кариера и во потполност им се посвети на своето семејство и животот во Австралија.Но откога се врати на голема врата во музиката,по медиумите се прошири веста дека нејзиниот сопруг Душан е зависен од наркотици и се лечи во една приватна клиника во Белград.Проблемот бил од поодамна,но Тања Савиќ никогаш не дозволи со такви информации да се полни жолтиот печат.Секогаш со смешкање тврдеше дека не постои идеален брак,откако и забележаа дека доаѓа почесто со децата во Србија.А жената си имала мака…па сега нејзин близок пријател на долго и широко открива на кој начин ќе се лечи нејзиниот сопруг.Сега за сега се одложи и купувањето голема куќа со простран двор,затоа што Тања ги вложи сите пари во снимање на  4-от албум и видео спотови….

Значи,да не се овие “блиски” пријатели ништо нема да знаеме за естрадата….